+316 - 18 71 20 19 samumba.samumba@gmail.com

Zumba

dinsdag avond 20:15-21:15 - sporthal Het Berghonk

donderdag avond 19:15-20:15 - sporthal De Zijde

Vrolijke & Swingende Zumba lessen van 60 minuten. Een Zumba les is een latin geïnspireerde fitness workout. Je hoort een uur lang diverse muziek stijlen voorbij komen met verschillende routines. Hierbij kunt u o.a. denken aan Salsa, Merengue, Reggaeton, Cumbia, Reggae, HipHop, Pop, Bhangra, African music.

Al onze instructeurs hebben een licentie. Voor hun website verwijzen we naar de volgende link:

www.zumba.com/en-US/profile/samantha--kompanje/679609

www.zumba.com/en-US/profile/nathalie-duijndam/1811568


Salsation

SALSATION - dinsdag avond 19:15-20:15 - sporthal Het Berghonk

Salsation is een pittige, professionele mix van verschillende muziekritmes, fitness en dansprotocollen. Bij Salsation worden zorgvuldig functionele bewegingen van het lichaam geïntegreerd in alle dansroutines. Hierdoor is het laagdrempelig, eenvoudig, super leuk en verbetert het ook nog eens de mobiliteit en uithoudingsvermogen en dans je op de muziek van nu. Meer weten over Salsation? Kijk op de website www.salsationfitness.com en de Youtube kanaal www.youtube.com/channel/UCrvj8o4OLqDGbXGOYFCPsFA .

STRONG

STRONG by Zumba - donderdag avond 20:15-21:15 - sporthal De Zijde

Deze les is ontwikkeld door het merk Zumba, maar bestaat niet uit dansen. Het is een High Intensity Tempo Training van 55-60 minuten. De routines voor deze interval training zjin eerst gemaakt, waarna de muziek achteraf perfect gesynchroniseerd is op de training. De muziek zorgt ervoor dat u net dat stapje extra kunt doen, als u denkt dat u niet meer kunt. Het gaat om een total body workout, waarbij we alle spieren in het lichaam activeren. Deze training zorgt niet alleen tijdens het uur voor verbranding, maar de interval training zorgt er tevens voor dat uw bloedsomloop na de les zich voortzet. Dit zorgt voor verbranding na het sportuur. De les is als volgt opgebouwd:

  • Warming up
  • Quadrant 1 - Ignite
  • Quadrant 2 - Fire up
  • Quadrant 3 - Pushing your limits
  • Quadrant 4 - Floorplay
  • Cooling down

Voor een indruk van SBZ (let op dit is een voorbeeld uit Quadrant 3 - intens): www.youtube.com/watch?v=v9aQWKt934c

Voor de website waaruit een licentie blijkt verwijzen we naar de volgende link: strong.zumba.com/en-US/profile/samantha-kompanje/679609